szerda, december 02, 2020
728x90 EU Imagery

Új kereskedelmi központot építenek a helyére, de lerombolni sem akarták, ezért inkább odébb költöztették a sanghaji Lagena Általános Iskolát teljes, 1935-ben befejezett épületét - számol be róla a Qubit.

Az épület különös alakja nem tette lehetővé, hogy az épület mozgatások esetén bevett technikákat (csúszósínek, lapos platós teherautók) alkalmazzák, a mérnökök egy teljesen új módszert dolgoztak ki.

Közel 200 darab, apró kerekekkel ellátott robotikus lábat szereltek az épület aljára, így a 7000 tonnás iskola gyakorlatilag maga tehette meg a 62 méteres utat az új helyiség. A gyaloglás 18 napon át tartott.

Az attrakcióról videó is készült:

Forrás: 168Óra

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a RoTaPress.us nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Kövess bennünket a Facebookon!
load more hold SHIFT key to load all load all