-
Valaki végre elmagyarázhatná nekem egyszer, miért jó az nekünk, ha összeveszünk minden partnerünkkel, szomszédos és távolabbi barátainkkal?
Bővebben... +
-
Putyinék három hónapja tíz százalékig növelhették a gáz felénk alkalmazott, az irányadó, rekordközeli tőzsdei szintre rászámolt felárát - derül ki a…
Bővebben... +
-
Az élelmiszerárak hazai elszabadulása még a kelet- és közép-európai régión belül is nagyon látványos, az uniós átlaggal pedig szinte össze…
Bővebben... +
-
2024. december 31-ig vissza kell vonnia a kormánynak a napelemstopot, ha hozzá akar férni az Európai Unió helyreállítási alapjának, az…
Bővebben... +
-
Korábban csak hármas holtversenyben volt Magyarország az EU legkorruptabb állama, most viszont már egyedül a mienk az utolsó hely a…
Bővebben... +
-
Őszintén be kell vallanom, egyre nehezebben esik számomra, hogy türtőztessem magam.
Bővebben... +
-
Úgy tűnik, azoknak, akik nem aktív politikusok, s nem szerepelnek a közéletben közvetlen módon, nincs más esélyük, mint nap, mint…
Bővebben... +
-
Vagy én vagyok teljesen hülye, vagy Orbán Viktor zakkant meg végleg. Amit a mai napon rendezett, az újfent aligha nevezhető…
Bővebben... +
-
Napokon belül ismét bevallást kell tenniük az állami- és politikai vezetőknek.
Bővebben... +
-
Félig véletlenül, félig szándékosan, de az elmúlt napokban-hetekben a szokásosnál mélyebb és őszintébb betekintést engedett a NER a saját bugyraiba,…
Bővebben... +
-
Cser Ágnes nevével fémjelzett egészségügyi szakszervezet is kezdeményezte a korábbi tárgyalásai felélesztését, miután a Független Egészségügyi Szakszervezet közölte, hogy sztrájktárgyalással…
Bővebben... +
-
Himnusz- és Petőfi-kultusszal indult az év, a kormányoldal legalábbis határozatba foglalta, hogy mit kell nemzeti kultúraként ünnepelni. A 2023-as Magyarország…
Bővebben... +
load more
hold SHIFT key to load all
load all